elokapinat-0.jpg

Nolonapina nolo apina elokapina taas liikenteentukkeena Mannerheimintiellä 6.10. Ihanaa nolonapina ihanaa.

Pyllykirjan ympäripyöreä aktivisti naapurin flicka Aina Fuck You Ilona on mukana Mannerheimintiellä pussikaljan juontikilpailussa ja ihmettelee satunnaisen ohikulkijarouvan tuhahdusta "Tulis sota ja tappais pummit". Rouva voisi haistaa vittunsa ja mennä muualle vihoittelemaan tuumaa Aina Ilona. Suksi Ukrainaan jos sotaa kaipaat.

Samaan aikaan toisaalla: Elokapina tukki Mannerheimintien – poliisi kantoi mielenosoittajia pois
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e5bf6ad3-ab77-4ae5-ba28-cb8dcd40262a

Älä vaan kato kun luonto katoo – liity lokakuun alussa Elokapinan Luontokatokapinaan vaatimaan luontokadon pysäyttämistä! https://luontokatokapina.fi/fi/

Poliisi kantaa Luontokatokapinassa kiinniotettuja bussiin
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009117416.html

Viddu, on se ihan vittua kun luonto katoo, kato sinäkin luontokatoo!! Kaikki katoo sinäkin.

Pikkuvanha vinkki NoloNapisijoille kehittäväksi ajankuluksi. Tehkää jotakin ilmaston puolesta, vaikkapa istuttakaa metsää. Mutta mutta älkää tehkö sitä kuten suomalaisen metsäteollisuuden korkeasti koulutetut puupäät metsäasiantuntijat. Vittu älkää toistako hölmöjen metsänistutusta, se hölmöys on vieläpä helppo tunnistaa. Älkää puupäät istuttako yhden puulajin puupeltoja, ne eivät menesty. Luonnonystävinä tutkitte istutusympäristön läheltä luonnontilassa olevaa metsää ja merkitsette ylös suurimman osan jos peräti kaikki lajit joita siellä esiintyy. Sitten hankitte istukkaat kaikista lajeista sieniä ja mikrobeja unohtamatta ja rakentelette niistä ainesosista uutta metsää. Vaivanloista mutta palkitsevaa. Ja pilkatkaa sumeilematta suomalaisen metsäteollisuuden puupäitä neropatteja puupeltojen istuttajia. Niin ansaitsette pussikaljanne, pössynne ja suuren yleisön arvostuksen visioi Pyllykirja puuperse avustajatar Mäntysilmä transneiti poikanimeltään Pinocchio. Trans Pinocchio suosittelee myös pörriäishotelliketjun tiheää rekentamista samaisille alueille. Ja ei muuta kuin sormet multaan, oikeisiin töihin. Pökköä pesään.