sipila-suomi.jpg

Miten meni noin niinkuin omastamielestäsi Uniper osto 2017. Ihmemies ex pääministeri Juha "kusitolppa" Sipilä loi jotakin suurta ja arvoltaan mittavaa, "suomalainen joukkorahoitus" nimellä tunnettu paskapisnes. Juha "kusitolppa" Sipilä taitaa olla ihan sen sortin sosialisti Paavo "Kiinan keisari" Lipponen veroinen nulju koijari. Onhan se hyvä että Suomi on vauras valtio mutta kovin kalliiksi on tuo vauraus aina suomalaisille tullut, osaavissa käsissä kun on tuo vauraus.

Toimitusjohtaja Pekka Lundmarkin viesti Fortumin osakkeenomistajille
https://www.youtube.com/watch?v=AGBYuPdHwdE

Epäuskottavaa, että valtiojohto ei tiennyt Uniper-kaupoista
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/daa2808c-5d9d-4eb9-8609-f3d28d61aaae

kusitolppa-sipila.jpg

Kusitolppana on hyvä olla vaikkei olisi täysi nolla ja saahan siinä hyvät liksat ja edut. Ai saatana mites ton koiran persepuoli on läpinäkyvä lausui Kusitolppa.

Mutta kun Sannan rintaliivihallituksen tytöt ratsastavat äijänköriläillä auringonlaskuun riittää kallista lystiä kaikille tasapuolisesti maksettavaksi, jaksaa jaksaa! Alfakusitolppa omistajaohjaus-näkijahenkilö ministerismies Mika Lintilä ansaitsee kunniamaininnan. Onhan hän Sippilän hallituksessa harjoitellut. Olisi kannattanut valtionyhtiön ostaa kaljaa sanovat. Mitä, jos Fortum olisi käyttänyt Uniper-rahat kaljaan? Tuo tyttö lisää kaljaa , pistä lasku auringon laskuun.
https://www.iltalehti.fi/talous/a/3940e430-083e-41ec-8201-19355721ad7d