rajalla.jpg

MIkä siinä nyt on niin ihmeellistä tsuhnan käsittää että ryssät ottaa hatkan venäjänmaalta, varsinkin nuorehkot kutsuntaikäiset ja asekelpoiset Iivanat. Alfaryssä Putte laittoi kutsun armeijaan julki ja menolipun fuckrainan sotaan. Useasti mies näkee Fuckrainan mutta ei tunne että se olisi Mykraina. трахатьУкраина - МояУкраина

Pyllykirjan vanha tuttu idänpolitiikan ilolintu ja kaikkien alojen aisankannattajatar, aisantuntijatar Aina Trans Ilona tuumaili seuraavaa ystävättärelleen trans-horotar Fuckraina Mykraina Helsingin Kontulassa. Antaa vaan ryssien tulla mun tykö, ne tulee äkkiä ja laukoo reisille, helppo homma. En ymmärrä miksi se viherhinttapuli P. Peccato H. on sulkemassa rajan niiltä komeilta ryssänpojilta. Eiköhän se Peccato ole polttanut ryssä-äijien nahkasikaria kuin miestenmies ja useasti. Kattois Peccato nyt mikä vaikutus ryssä-äijien paolla on Putten sotimiseen Ukrainassa. Mitä enemmän äijät ottaa hatkat venäjänmaalta sitä vähemmän on Puttella ukkoja lähettää tykinruuaksi Fuckrainaan. On se niin vaikeeta tajuta? Ihmettelee myös Alla Pukatsoova Päällä Igor, Welcome refugees - Добро пожаловать, беженцы

Hyvinkoulutetut armeijan käyneet venäläiset pakenevat Venäjältä kertoo töllö nurkassa. Johan sen tollokin tajuaa mitä töllö papattaa. Mitä enempi ukkoja ottaa hatkat Venäjältä sitä vähempi niitä riittää sotaan lähettäväksi Ukrainaan. Raja auki Vihreät, ette kait te niitä persuja ole pohjimmiltanne. Граница открыта, въезд должен быть облегчен. Tulihan niitä irakin ihmeitäkin joku 30 donaa molopäätä Sipilän kutsumana ja hyvin otti Suomi neito sisään joka molon pään.

Ovatko Vihreät vaihtaneet puolta Rajat kiinni porukkaan kyselevät jo Afrikan tähteet, tähdet ja musulmannet. Rajat kiinni huutavat nyt yhtenä kyrpänä niin cis-miehet, trans-miehet, artificial-miehet eli Man made Man henkilöt ja kaikkien sukupuolien edustajat Vihreät Persut ja Kokoomus puolueista. Jo on aikoihin eletty, enää ei puutu kuin heinäsirkat ja ydinsota.

Suomen vilkastunut rajaliikenne on kiinnostanut maailmalla. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009091779.html

Lähes kaikki Venäjältä nyt hatkat ottavista miehistä ovat Venäjän osittaista liikekannallepanoa, sotaanlähtöä paossa kuten irakilaisetkin kertoivat aikanaan sodan lähi-idässä olevan Suomeen tulon syy haaparuotsi-tornionrajan yli lampsiessaan. Paljon lienee myös hinttejä, sillä asiantilalla, todellisella tai keksityllä saa ja sai virallisen Suomi-neidon aukaisemaan jalkansa, paljastamaan pillunsa sotapakkoloisten astua peremmälle. Muistakaa ryssät ilmoittautua hintiksi, se kannattaa suomenpuolella rajaa vaikka kurjalle se cis-miehestä tuntuu. Valkoinen valhe hupukoiden tapaan on joskus ja jossain aivan paikallaan sanoo ja kujertaa naapurin flicka Aina Trans Ilona. Venäjänmaalla OMOH pamppuäijät kurmoottaa Homo ryssiä muttei OMOH äijien valtuudet riitä suomenpuolelle rajaa hinttejä pamputtamaan. Ryssä, sano rajalla vaan reilusti "Minulla on unelma" "Ich habe einen Traum" "У меня есть мечта"

Liike ulos vai ranneliike miettii moni ryssä rajalla mahdollisuuksiaan, Ranneliike siellä aina ystävä https://ranneliike.net/

Äijälaumalle, Irakilaisille, afkaani ja syyrialaisille maahantunkeutujille tarjottiin kyyti ja majoitus sekä paska ruoka ja tupakkarahat. Heilutettiin lippuja ja toivotettiin tervetulleiksi. Joillakin oli unelma. Miten nyt, onko ryssä vähäarvoisempi ali-ihminen kuin irakilainen aikanaan 2015. Silloinen pääministeri kepuli Sippilä oli aivan innoissaan sotaa pakenevan musulmannelauman ihanuudesta pohjolanperukoilla ja yritti kuulopuheiden mukaan sekaantua heidän majoittamiseensakin pikkurahan tarpeessa, miljonäärismies. Nykyinen pääministeritär, sen sortin sosialisti Marina patoaa ryssät mailleen tykinruuaksi ja valkopesee itsensä somessa, instassa. Leimuaako ryssäviha Suomessa vallaspiireissä kuin gogo rouva Hillaryn ja demokreisien kekkereissä rapakon takana. "Putin must go. !! go go !! go go Putin go go Putin go go !!" Missä on yhdenvertaisuus, samanarvoisuus, muka oikeudenmukaisuus pääministerien edessä.

Ryssät tosin pääosin maksaisivat kulunsa itse mutta eihän se sovi pummiparatiisin, parasiitin paratiisi Suomen imagoon. Siitähän koituisi imagohaittaa kuten ministerismies Peccato rajan ylittävistä ryssistä puhuessaan asian ilmaisi.
Miksi 21 000 irakilaista haki turvapaikkaa juuri Suomesta? https://yle.fi/uutiset/3-10102351

Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) kertoi perjantaina Suomen kiristävän viisumisäännöksiä maahan pyrkivien venäläisten osalta. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009091948.html

Monet irakilaiset turvapaikanhakijat ovat viime aikoina tulleet siihen tulokseen, etteivät he halua jäädä Suomeen. Heillä oli unelma, täh täh.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001015920.html