jussi-759x50.jpg

Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja Jussi Halla-aho on jämpti äijä. Kerrotaan että jos hän jotakin lupaa hän pitää sanansa ja tekee lupauksensa mukaa yleensä reilusti etuajassa. Siirtyessään syrjään PS:n johdosta Jussi Halla-aho lupasi palata takaisin 2031 jolloin perseet tervataan. Jussin toinen tuleminen on kuitenkin jo tänään tapahtunut kuten Twitter ja Youtube kertovat.
No, Jussiltahan tapaa aina tulla ennenaikaisesti, roiskahtaa reisille joten ei tässä mitään yllätystä tapahtunut kertoo Pyllykirjan vanha tuttu feminazzi-seksisti Aina ILona

Toinen ja varhaisempi toisella tulemisellaan rehvastellut kansankiihottaja kiimainen, poikaporukassa parin horon kanssa viihtynyt Jeesus ei ole ollut yhtä tarkka lupaamansa paluun ajankohdasta perus-lähi-itäläisten johtajaksi ja Jeesuksen toista tulemista on odotettu hänen kannattajien ja vihollisten keskuudessa jo pitkään. Odottavan aika on pitkä. Tuskin Jeesus takaisin tuleekaan arvelevat jotkin puolueettomat tarkkailijat. Onhan siitä jo kauan kun äijä, jumalan roiske lähi-idässä heilui ja villitsi kansaa kuin Jussi kitaransa kanssa nykypäivän.

Blashemia: My Second Coming, Halla-Lahon Jussin toinen tuleminen kertoi Rumba. Perussuomalaisten johdosta vetäytynyt Jussi Halla-aho aktivoituu yllättävällä rintamalla. Joutuuko Andy McCoy väistymään rokkikukon kuningaspaikalta ja tekemään tilaa Jussi Halla-Laholle, täh? Maistuuko bisse tänään karvaalta kalkilta Andyn suussa? Viddu tää litku on Angelan kusta!!!
https://www.rumba.fi/uutiset/jussi-halla-ahon-hevibandi-aktivoituu/

Pitemmittä puheitta Halla-Lahon Jussin toinen tuleminen joka jättää varjoonsa pervo-idoli Jeesuksen toisen tulemisen odottajat, olkaa hyvä ravistelkaa perseenne irti penkistä. Tarjotkaa perus-humalaiset Andy McCoylle kaljaa aina tavatessanne ex-rokkikukon. Uli uli uli Andy ja Jeesus ottakaa ryyppy murheeseen, pössytelkää itsenne yläpilveen. Jussi skulaa Andy bulaa Jeesus nolaa.

Kuuntele ja katso Jussin veto https://www.youtube.com/watch?v=_iPHg2v_va4

Blashemia: My Second Coming https://www.youtube.com/watch?v=_iPHg2v_va4

Ei maha mittään, maha kasvaa huikka turvottaa pään, alapää kutistuu sormet jäykistyy, Jussi jyrää Angela hatkassa. Painukaa vittuun kaikki, Angelan isoon vittuun te kääpiöt hukutte kaikki.

andy_mccoy_1.jpg

Harmaantunut rokkivaari vai ikinuori kemikaale Andy McCoy palasi lempiharrastuksensa pariin: kaatoi ruuvimeisseleitä kurkkuunsa ja nauratti brunettea. Tarjoos Halla-Laho mulle kuukauden viinat, täh
https://www.seiska.fi/kotimaa/harmaantunut-rokkivaari-andy-mccoy-palasi-lempiharrastuksensa-pariin-kaatoi