juh-anni-1.jpg

Helsinki Pride marssilla tunnetuksi tullut Helsingin Trans-PornMästare Hunaja Varttinainen on äänioikeutettu myös Ruotsin valtiopäivävaaleissa ja hänen antamansa ääni ilmeisesti ratkaisee vasemmisto oikeisto blokkien valtasuhteen Ruotsissa. 

Helsingin Trans-PornMästare Hunaja Varttinainen on omaperäinen jopa radikaali ajattelija ja hänellä on suuret suunnitelmat myös Suomen puolella lähinnä Helsingissä kaupunkilaisten parhaaksi. Hunaja Varttinainen on Ruotsi fani mutta ei vielä OnlyFans sivustolla ajamassa agendaansa. Urbaanijuorujen mukaan Hunaja Varttinainen haluaisi ajaa suomenkieliset pois Helsingistä pilaamasta ilmaa ja luoda menestyvän ruotsin ja ehkä myös vauraan venäjänkielisen uus-suomalaisten Helsingin.

Kun ja jos vaaleaihoiset suomenkieliset tsuhnat ajettaisiin pois Helsingistä saisivat tumma ja muunväriset suomenkieliset helsinkiläiset jäädä Helsinkiin ruotsinkielisten helsinkiläisten iloksi ja hyödyksi. Antaa palaa Helsinki, valkoihoiset heterot suksikoot vittuun suolle Stadista raakkuvat myös afrikansarven merirosvoradion naurulokit bodcastissa. Viesti kiertää ja vahvistuu pitkin poikin maanpiirin. Tänne tarvitaan varoissaan olevaa bilettäjää palvelujen käyttäjiksi.

Mutta mitä tilalle Helsinkiin. Kuka tai ketkä pitäisivät Helsingin vauraana ja elävänä metropolina. No tietenkin venäläiset, venäjänkieliset rikkaat ryssät joita kohtapuoleen saattaisi olla tulossa Helsinkiin sadoin tuhansin loistoautoineen ja jahteineen rahoineen ja ne ihanat kauniit venäläiset naiset ne naiset.

Siinä ajatuksessa piilee uuden vauraan Helsingin synty idea jonka Helsingin Trans-PornMästare Hunaja Varttinainen haluaa ilmeisesti kaikkien iloksi, visertävät juoruilevat pikku ja ilolinnut sekä perskärpäset. Ihanaa Varttinainen ihanaa.

½ - koko miljoona uutta venäläistä helsinkiläistä olisi myös Helsingin turvallisuuden tae. Huomattava määrä venäläisiä uussuomalaisia takaisi ilmeiseti myös sen ettei naapurin Putte pommita venäläiskaupunki Helsinkiä säteileväksi pölyksi Tuusan nuuska rasiaan. Suuret saa olla suunnitelmat kunhan bileiden maksajat ovat tiedossa kuten Hunajan näyissä ovatkin. Ihanaa Hunaja ihanaa! Sen pituinen se?

Ruotsi vaalit https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009048559.html

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009062681.html

Näin EU auttaisi Suomea, jos Venäjä toisi rajalle 500 000 miljonääripakolaista
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a91fa832-9d95-45d5-b1cd-f7a587591faf

Missä Putin on? https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1784f732-43db-4481-941e-7b7322337dce

helsinki-pride-juhana.jpg

Helsinki Pride -kulkueessa yli 70 000 ihmistä – pormestari Vartiainen mukana juhlinnassa: "Vanha stadilainen idea on, että kaikki otetaan vastaan ja niellään kaikkine karvoineen. Myös venäläiset uus-homot, tervetuloa Helsinkiin"
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsinki-pride-huipentuu-tanaan-kulkueeseen-koronatauon-jalkeen-oslon-ja-oodin-tapahtumat-varjostavat/8462028