pm-marin-0.jpg

Viddu on se niin vaikeaa olla nainen, meikkaamaton nainen sillä meikki tekee naisen kuten esileikki tekee nautinnollisen naisen. Näin arvelevat Hevosmiesten tietotoimiston uutisankat hyvinistuvissa puvuissaan vierailtuaan määministeritär Marinan Instantmania sivustolla. Kyllä tekee mieli suositella viehättävälle hyvinmeikatulle Marinalle OnlyFans sivustoa esiintuloille, saattaisi kilahtaa aamiasrahaa pahanilkisen naureskelun sijaan vaivanpalkaksi, pohdiskeli Pyllykirjan vanha tuttu meikki ja multimediataiteilijatar lesboseksi-ikoni Aina Ilona. Määministeriyskin päättyy aikanaan ja Marina mahdollisesti joutuu kilometritehtaalle jos ei bussin alle. No, Tampereelle menee junia. Toivotaan parasta ja pidetään peukkua suussa.

Urbaanijuorun mukaan nais-oletettu mutta oikeasti CIS-nainen mallikas Johanna Tuksu Tukiainen olisi tarjoamassa vertaistukea meikkikriisin myllerryksessä elävälle määministerittärelle. Muista tukka hyvin ja alahampaat piilossa hymy, senhän sinä osaat jo hyvin. Terveisin Tupsukka Tuksu.

marina-2022-1.jpg

Ai saatana!!! Mitä tapahtui Kesärannassa yhtenä ihanana aamuna hyvien bileiden jälkeen? Näkeekö määministeritär Marina näkyjä aamutuimaan vai valehteleeko meikkipöydän peili jälleen? Onko piru merrassa vai onko Riikka siirtynyt tajunnasta peiliin ja takas repeat repeat, pohtii ehkä Marina, mene tiedä? Kvanttimaailman ihmeitä vai noituutta, nyt alkoi pierettää ja pyörryttää yhtäaikaa, halavatun halavattu. Otetaas tölkit Keijo Betonii sidukaa niin selkiää silimät. Kippis!

marina-purra.jpg

Mää ja sää tänään. Ai saatana Riikka perkele, mun tekee nyt vaan ihan vitusti mieli purra, per-kelet.

sanna-madonna-1.jpg

Kylä jämpti on niin että mä oon suurempi stara kuin Madonna joka on melkomoinen keikistelijä. Mää olen vähä tuunannu mun tulevia hommia idolina, nääs avustajatar Ylary 1. on puhunu ONLYFANS juttuu ja mikä ettei "Kylä lähtee sano Tampereen Flicka". Tuunasin tossa meikkipöydän edessä näkyjä nähtyäni oikeita näkyvän maailman kuvahommia nääs se OnlyFans mielessä. Mitäs porukat sanoo mun uudesta imagosta Sannaxxx, julkastaan piakkoin kunhan politiikka kiireet helpottaa. Äläs sinä höpötä Sukkola jotta Britney Spears ja Madonna ovat miljoonien nuorten naisten seuraamia idoleja. Kyl se o Tampereen flicka jota se narttulauma seuraa eikä siinä pyllyllä keikistellä. Hammasta näytetään perkele. Jämpti on niin tai näin
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4a4d3be0-12aa-471a-9012-d4bc7be9d143

sanna-markus.jpg

Tämmönen minä olen kotioloissa. En ole oikeasti se mustamekkoinen Mörkö jonkalaisena näet minut töllössä. Pääministeri Sanna Marin ottaa tuoreessa Instagram-tarinassaan kantaa sosiaalisen median aiheuttamiin ulkonäköpaineisiin. https://www.is.fi/viihde/art-2000008551844.html

2020 luvun nais-oletettujen paras "kaveri" ansaintamielessä OnlyFans https://onlyfans.com/onlyfans