greta-4.jpg

Oletettuun Pyllykirjan bunkkeriin saapui ylivetolauta viesti Mustahuumoriviikkojen sisällöksi. Greta oli Bornholmilla ja rehvasteli "tehneensä sen" Tsot tsot eipäs keulita nyt ei ole asiaa seksistä ja Gretasta. Greta and the GreedPleace bändi räppäsi, possauttivat sen Nord Stream ryssänluiruputken reikäraudaksi ja niin Itämeren poreallas chillailuun oli tehty ilmanpilluun lopettamiseksi NATO meressä.

greta-sea-0.jpg

Viddu Greta älä keuli, me tehtiin se yhdessä. Siitäs saitte ryssät ja lännen kapitalistit. Me ollaan vahvempia kuin te kaikkine sotalaivoinenne ja sukellusveneinenne. Me tehtiin pieni hupisukellus Posankan kanssa ja poksautettiin teille metaanit ilmoille, ilmastoon jota tuhoatte. Me ollaan maaäidin penikoita ja silleen, tajuutsä, tajuuttekste. Meillä oli tarkoitus pitää lapsekasta hauskaa ja polttaa metaania kuin pierua mutta ei saatu sitä ryssän paskaa luirua syttymään, viddu.

Pyllykirja muistuttaa että tämän viestin lähde GreenPeace ei halua kredittiä tästä tempauksesta ja haluaa pysyä piilossa, mediahiljaisuudessa. Kiitos ymmärtäväisyydestä Greta and the GreedPleace.

Greta Thunberg jakoi Nato-vastaista sisältöä
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/093bf90f-2b3a-419e-98ef-302ef3a8baac

Ilmastoliikkeen pitää jättää lapset rauhaan
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/79264f82-98a8-4e73-b485-88f744595a5b

greta-2022-0.jpg

Greta soittaa suutaan ja räppää punkbändi Greta and the GreedPleace köörissä. Aiheet vetoihin otetaan omasta elämästä ja sukupuolielimen aiheuttamista ongelmista ja onnenhetkistä. Nuoruus homostelevassa Ilmanpilluu ajassa on vaikeaa ja saa tekemään hurjii juttui. Niin on vuoristorataa lautaneitin aikakin ilmanpilluu idolina. Mutta kyllä se siitä ajastaan hoituu kun pallot kasvaa, täh täh.