ohis-eat-pussy.jpg

MyrkynVihreät ovat huolissaan suomalaisten jaksamisesta näinä ankeina aikoina ryssän helevetin jäätävän kylmyyden käydessä pyllyyn, pikkujalkaan, pillunposkeen kuin valkoinen hetero cis-mies nakkimakkaraan. Makkara siinä häviää irtipäässeen pedon suuhun, ilmanpilluun sankarin.

Mannerheimintie 15 kohdalla kadulla istuen pidetyn Viherbordellin ajatuspaja sähköistyi, kuumeni nopeasti kuin vaurioitunut ydinvoimala ja ilmoille raikui ajatus idea huuto maailman parantamisesta pillunsyönnillä, toosa kerrallaan.

Kauheeta kauheeta mutta asennekasvatus ja toisto, trans-homorummutus kasvattavat kelvottomat kanssaihmiset Vihreät nuhteeseen ja kuriin. Pois lehmänmaito lihansyönti polttomoottoriautoilu fossiilienergia normiseksi binääriseksismi ryssät ja valkoiset hetero cis-miehet. Ei enää maitokahvia aamiaiseksi voisarven, hyi mikä peniksenjatke, kanssa vaan Vihreät kehoitus kuuluu: Eat Pussy - Not Animals Not Weggies Not Plants and You can save the World for You and Your Friends in PussyCat.

HInnat nousevat, ilmanpilluu rehottaa, Putte hyökkää ja polttoaineen hinta laskee taas alle kahden euron. Kaikki menee päin persettä sanoivat Vihreät. Hei hei odottakaas odottakaas lausui Vihreät. Perse perse nartunperse pelastaa nälkiintyvät suomalaiset ensi talvena vilulta ja nälältä, matkalla ryssän helevettiin.

Eat Pussy Not Animals hei hei mähän sanoin sen jo. Suomalilaiset, Vihreillä on teille uusi huippukiva dietti, iltapalaohje joka sopii myös päivän muille aterioille. Nam nam. Suomeksi se menee jotenkin näin. Syö pillua älä elukoita.

Ai saatana tuohan kuulostaa ihan elukan ruokavaliolta, puolneekerin tai pakkoloisen eväspalalta. Toimii toimii ensiluokkainen huikopala.

Ensi talven mahdollinen pula kasvisruoasta hoituu pillua syömällä. Sitä voi suositella ja se on terveellistä kun muistaa maiskutella nuorta pillua. Syö ensin pillua ja pane sitten vasta pillua, yabbadabbadoo, saadaan taas pikkuisia, pilttejä.

Eat Pussy Not Animals dietti sopii kaikille sukupuolille ja sukupuolettomille tai muunsukupuolisille mutta ei sovi eikä ole sallittua valkoisille hetero CIS-miehille, nuoleksikoot nakkiansa, jörnikööt toisiaan mokomat kuvotukset. Ugh Vihreät ovat puhuneet ja puhaltavat ison pahan Putten nurin, pudottavat takaisin syvälle ryssän helevettiin.

Pillujen moninaisuus on muistettava huomioida ja hyväksyä. Ei saa suosia ateriallaan vain nuorten cis-naisten sukupuolielintä ja samalla syrjiä kaikkia Man made Cunt pesiä. Man made Pussy, tuo osaavissa käsissä veitsellä hormooneilla ja lääkkeillä luotu artesaanipillu on määritelty lain ja asetuksen voimalla yhtä hyväksi ja ruokahalua kiihottavaksi nartunpesäksi olipa se Man made Pussy tehty Trans naisen tai trans-sukupuolettoman trans muunsukupuolisen ruumiiseen, elävään kehoon. Hand Made PussyCat Rules in Your Hands my Dearest

cunt.jpg

Yhteiskunta ei ole vielä valmis ja seuraava Vihreät askel otetaan silloin kun lain ja asetuksen voimalla määrätään seuraavaa. Artesaanipilllu Man made Pussy on tuunattava kaikkiin eläviin kehoihin sukupuolesta riippumatta. Ihana hippiajan julistus "Pillua kaikille" on muuntunut "Pillu kaikille eläville" käskyksi. Pillujen moninaisuus on saavuttanut koko ihmis ja jäljelle jääneen eläinkunnan. A Variety of Pussies on totta ja maailma pelastuu ilmanpilluun kauhuilta. Hallelujaa Allelujaa. Viherpeippo Osmo Soininvaara toivottavasti johtaa lainvalmistelua Common and Equal Law for all Pussies lain asettamista voimaan koko Suomalian ja EU:n alueelle, vankkana kuin perustuslaki.

Mitäs sitten, se epävaltio Venäjä, mites ne Lännen paremmat viherfassarit demokreisit tekevät sen Itäisen epävaltion uudelleensynnyttämisen, tuloksena se ainoa ja oikea Poor Russia. Sen paremman demokratian sääntöjen mukainen, se parempi regime change tuunataan kyöräämällä Putte kaatopaikalle. Eihän se ole itsenäisen valtion itsemääräämisoikeuteen puuttumista vaan sitä parempaa vallankäyttöä, määräämistä. Ryssällä on vain se yksi vaihtoehto, se parempi vaihtoehto. Sellaista se on vaihtoehtojen ja ideaalien moninaisuus demoratiassa. Sodassa saattaa syntyä toisenlaistakin todellisuutta, chi vive vede. Laajalle Venäjänmaalle ja alfaryssä Puttelle ei tulla antamaan rauhaa eikä armoa jos alfaryssä ei hyväksy Common and Equal Law for all Pussies lakia ja käytäntöä alueelleen jos sitä aluetta vielä lähitulevaisuudessa on olemassa, no uudelleen nimettyänä Poor Russia. Vihreiden haltuun vihreiden haltuun.

Ensin pelastettiin me Suomen Anderson sitten pelastetiin me Tampereen Marina. Heipparallaa ja tittelit pois nyt perseemme ilosta soi.... Venemaan puolesta me lauletaan taistellaan homorummutetaan .... trans-homorumpumme korkealta soi... jne...

Samaan aikaan toisaalla: Ministeri Ohisalo: Ensi talvi ei tule olemaan helppo – ”Suomalaisten on tärkeintä pitää pää kylmänä, pylly lämpimänä” https://www.is.fi/politiikka/art-2000009086282.html

iiris-suomela-kuva-0.jpg

Vihreät iltapala valmistuu huomaamatta muiden askareiden ohessa, ihanaa, helppoa, hauskaa, kivaa

Eat Pussy - Not Animals Not Weggies Not Plants and You can save the World for Trans-You and Your Trans-Friends.

vittu-paskaa.jpg

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL