osmo-0.jpg

Vihreät puolueen politikointi on selkeää ja suoraviivaista sinun tulevaisuutesi nautinnon puolesta taistelua junttipuolueiden puristuksessa. Hashistaloutta tarvitaan Suomalian verokertymän nostoon jotta saadaan sossujen ja fassareiden tekemät velat maksettua yhä kurjemmaksi käyvässä säässä joka tekee ilmanpilluusta todella raskasta kestää ilmanpilvee ja lohtupilluu. Pilvipalvelun pitää toimia myös oikeassa elämässä, ei vain somekuplassa, vaativat Vihreät urbaanijuorun mukaan. Volt ruokalähetit voisivat tehdä lisätiliä pössypussien toimittamisella, täh? Pössypullaa iltapäiväkahville!

viherpilvi.jpg

Aina yhtä terävä pilapiirtäjä Ville Ranta esitti taas hauskan kuvan Vihreiden maatalous ja ilmanpilluu politiikasta. Hashiksen hiilijalanjälki on huomaamaton pienessä pössiksessä. Kyseessä ei ole myrkynvihreä pajautus korostavat Vihreät. Me tienataan tällä! Odotettavissa vihreää yläpilveä ja Tampereen seudun seksimarkkinoilla vienoa pillunhajua. Lisää Ville Rannan kuvia
https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/c600083a-4bf0-4e40-8e6b-2a7cb4575958

Hashiskauppa lailliseksi huutavat Vihreät ääni käheänä pilvenpoltosta. Vihreillä ituhipeillä on kokemusta pilvipalvelu yritysalasta ja perstuntuma siihen liittyvästä harmaasta taloudesta kertoo hevosmiesten tietotoimiston hutkimus. Tampereen Vihreät, Urbaanijuorujen mukaan Likainen Harri Pinola on tehnyt pilottityötä seksikaupan kehittämisessä kohti laillista, tuottavaa ja maahantunkeutujiakin työllistävää yritystoimintaa. Pilvihuoria me oomme kaikki, sinä ja hän joten miksei tienattaisi pikapanoilla ja pössyillä. Pillukauppa ja pilvendiilaus on kasvava toimiala myös kansainvälisesti tietävät Vihreät Hevosmiesten tietotoimiston pilvihoron levittämän juorun mukaan. Pimeällä pilvellä on kultainen reunus.

Ikivihreä Osmo Soinivaara esittää hashiskaupan siirtoa Alko tiskin alle. Osmon ajatusta kehitteli Pyllykirjan vinkkihenkilö-oletettu avustajatar Hallah BitchCock seuraavalla tavalla perstuntumalla. Pilveä myyntiin Alkoon. Kun pössy piipussa käryää, veroraha valtion kirstuun kilahtaa. 

Tässä neiti Hallah BitchCock listaa toimet tuottavan hashis ja pillukauppan järjestämiseksi.
- Hashis ja pillukauppa Alkon tiskille.
- Kotimaista hashista voinee tuottaa uussuomalaisten tietotaitoa hyväksikäyttäen.
- Maahantunkeutujista itäafrikan lähi ja keski-idän ihmemiehistä halpaa työvoimaa hashistuotantoon, Migri voinee maksaa jotakin pilviveikoille.
- Lailliselle Hashikselle korkea myynti ja käyttövero
- Vanha perinteikäs suomalialainen tapa "hamppusaunat" syksyisin elvytetään
- Tampereen Vihreät Likainen Harri Pinolan kehitelmät prostituution edistämiseksi otetaan käyttöön
- Pillu ja jortikkakauppa myös Alkon tiskin alle
- Kova käyttö ja myyntivero lailliselle seksikaupalle
- Maahanmuuttajien työllistyminen helpottuu kun on mielihyvää tarjoavaa työtä tarjolla
- Näiden uudistusten myötä Alkosta tulee uusi Nokia joka elättää koko Suomalian huume ja seksikaupalla
- Sinä suomalilainen voit veronalaisia horoja jörnimällä panna valtion talouden paremmalle tolalle ja pajauttaa hamppusaunan jälkilöylyissä ihan laillisesti, ihanaa vihreät ihanaa
- Vihreille tärkeän perseen ja työn perseystävällisyyden lisääminen on keskeinen tavoite

hiilinielu-1.jpg

Vihreät blondit hiilinielut pelastavat maailman, kuvassa hiilinieluttaret Maria, Mariam ja Marian O tarinoitsijatar Aariposken kirjoitelman mukaan ohjatussa sketsissä Maria O imuroi täällä. Lakupiipun taikaa.

Joten hashista piippuun ja maksullista pillua kaikille tarjolle Alkosta. Jo loppuu ilmanpilluu ja naama norsunvitulla olo.

Kannabismonopoli pois ammattirikollisilta Alkoon kirjoittaa Osmo Soininvaara
https://www.soininvaara.fi/2021/09/12/kannabismonopoli-pois-ammattirikollisilta/

Vihreät kannattaa kannabiksen laillistamista. Myrkynvihreää tulevaisuutta
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/991f62f5-62f8-4a77-a822-158a0100fa87

Tampereen vihreiden kuntavaaliehdokasta Harri Pinolaa epäillään romanialaisten naisten parituksesta
https://www.aamulehti.fi/kuntavaalit/art-2000008008245.html