kaarle-3.jpg

Britit ottivat hatkat EU:sta kreivinaikaan. Eikä siinä kaikki hyvä. Jopa 73 vuotias heteromies työllistyy Britanniassa vaikka Boris Johnsonin seuraaja pääministeritär, urbaanijuorun mukaan ruotsalaistaustainen seksisti Liz Trosor ei kelpuuta valkoisia hetero cis-miehiä enää edes hallitushommiin. Joten aivan kaikki ei ole hyvin Englannin maalla kuten Hamper sanoisi.

Pyllykirja onnittelee juuri työpaikan saanutta Kaarlea ja toivoo voimien riittävän sorvin ääressä. Kaarlen äiti Ellu kaatui korkkarit jalassa järkyttyneenä seksisti pääministeri Liz Trosor röyhkeydestä "Was für ein ungezogenes Gör diese Frau ist" tuhahti Ellu ja heitti pyyhkeen kehään. Samalla toivoen poikansa pärjäävän uudessa työssään, ensimmäisessään. Se narttu Camilla on kytännyt Kaarlen tekemisiä ja tahtonee nyt tehdä kunnon tilin eli manit bois minun pikkuiselta. On se sellainen pirullinen peluri. Harmittaa ettei se poju tajunnut Dianan arvoa, himputin pimputin tallirenkien panopuu oli, onkohan se toinen poika edes meikäläisiä.

charles-camilla.jpg

Koville se ottaa kun vanhoilla päivillään pääsee oikeisiin töihin.Itku pitkästä ilosta. Mutta nyt on tilipäivä ja Camillakin saanee maitoa ja hunajaa. Kaarlelle rittänee pelkkä henkäys vaimokullan pikkareista, kuin silloin ennen susiparina. Ei muuta kuin hitonmoista menestystä ja ilkkukaa pyllistäkää sinne EU:n suuntaan

Tsuhnan on turha haukkua monarkiaa – emme tajua siitä mitään
https://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/a/72d5c305-0826-4511-a9b9-2de7b6f41a2a