keskiviikko, 10. elokuu 2022

"Vittu haisee hyvältä" puolueen Rosa Meriläinen oli aikaansa edellä parfymöörinä

art-pussy.jpg

Kuvassa Rosa Meriläisen "Vittu haisee hyvältä" parfyymipullo josta hän ja siskot, interseksuaaliset feminazzit ottavat virkistävät henkoset kuin aikanaan pilvenpolttajat piipustaan ameriikan ihmemaan hippivuosina. "Vittu haisee hyvältä" parfyymi on aikaansa edellä eläneen Rosan innovaatio Vihreät suomalilaisten elämän sulostuttajaksi. Toimii paremmin kuin VitaePro sanovat parfymoidut.

Nyt Rosa Meriläisen nerokkuus on todistettu ja tunnustettu uudella TIKTOK trendillä "VABBING". Vabbing on yhdistelmä sanoista vagina ja dabbing (suom. painelu, taputtelu). Sen kerrotaan laukaisevan erityisesti vastakkaisessa sukupuolessa primitiivisen halun paritella tuoksahtelijatarta, "parfymoidun" ilmassa leijalevien feromonien johdosta.
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/828eb46b-a498-470c-a5f6-89a8ab49fc41

Vabbing, eli vaginal dabbing tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että nainen käyttää sormensa ensin vaginassaan ja tämän jälkeen töpöttelee sormiin tarttunutta nestettä hajuveden tavoin korvan taa ja ranteisiin.
https://www.is.fi/menaiset/ilmiot/art-2000008990525.html

Ex-Vihreät Rosa Meriläinen nykyinen "Vittu haisee hyvältä" puolueen aktivisti ja CIS-naisen luontaisen tuoksun "Viva el Coño" parfyymiyrittäjä on julistettava uudeksi jumalanäidin serkuksi selvänäköisyytensä tähden.

Tänään 8.8 vietetään kansainvälistä naisen orgasmin päivää. Ensimmäistä kertaa teemapäivää vietettiin elokuussa 2007 Brasiliassa. Idean käynnisti brasilialainen poliitikko, joka halusi kunnioittaa vaimonsa seksuaalisuutta, pillunhajua ja oikeutta nautintoon. https://www.iltalehti.fi/keho/a/f8c9a356-99cd-4436-a4af-4ae0badc0294

Pyllykirjan kuulemien juorujen mukaan "Viva el Coño" parfyymiä suoramarkkinoidaan, kysy lisää Rosalta.
Pannaan pillu haisemaan. Nyt kaikki interseksuaaliset feminazzit sormettamaan ja pelastamaan ilmanpilluun maailman asukkaat sormiin ja dildoon tarttuneella onnen orgasmin pillukuralla, sen hellällä levittämisellä vastaantulevien kanssaihmisten ja ihmisoletettujen stressaantuneisiin, onnensa ohi eksyneiden kasvojen korvantaustoihin. Vihdoinkin "märät korvantaustat" atribuuttina merkitsee onnekasta ihmisoletettua. Hymyä huuleen ja sormettamaan kannustaa Pyllykirjan naapurin flicka Aina Ilona. Jaxaa jaxaa jaxuhalit!

Kommentit

Ladataan...